TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Accesul si folosirea site-ului este permisa in concordanta cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Continut

Produsele prezentate pe site au caracter informativ fara a crea vreo obligatie contractuala. Reproducerea, stocarea sau transmiterea oricarei parti din continutul site-ului fara acordul prealabil al firmei VRANCEA ION INTEPRINDERE INDIVIDUALA, este intezisa. Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care apar din cauza unor defectiuni tehnice si software.

Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii. Anumite produse se livreaza la client direct din depozitul altei firme importatoare cu care colaboram. Societatea nu dispune de magazin de prezentare. Produsele nostre sunt destinate exclusiv comertului pe internet. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

În preturile afisate este inclus TVA.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Culorile de pe imagini pot diferi fata de realitate.

Termenul admis pentru restituirea produselor este de 14 zile de la livrarea produsului. Produsele trebuie sa fie returnate complet si fara deteriorari. În cazul in care cumparatorul isi exercita dreptul sau de returnare a produsului cumparat, VRANCEA ION INTEPRINDERE INDIVIDUALA returneaza acestuia contravaloarea produsului cel tarziu in 14 de zile de la data returnarii. Clientul este obligat sa anunte intentia de returnare si confirmarea adresei la care trebuie trimis produsul. Suma returnata nu include si cheltuielile de transport.

Protectia datelor cu caracter personal (confidentialitate)

VRANCEA ION INTEPRINDERE INDIVIDUALA se obliga ca datele personale ale vizitatorului si cumparatorului inregistrati sa nu fie transmise catre terti. Drepturile cumparatorilor sunt garantate conform Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Numarul de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal este: 21423. Cumparatorii isi dau acordurile ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator. Conform Legii nr.677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal la cererea cumparatorului, VRANCEA ION INTEPRINDERE INDIVIDUALA se obliga in mod gratuit:

       - sa confirme solicitantului la cererea acestuie daca datele sale personale se prelucreaza sau nu.

       - sa modifice, sa actualizeze sau sa stearga datele personale solicitantului.

ACORD

Cumparatorul confirma citirea si acceptarea termenii si conditiile prezentate mai sus. Utilizare site-ului www.euro-market-online.ro implica neconditionat acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare.


Compare
cazare in bran hormigon pulido en madrid hormigon pulido zaragoza precio hormigon impreso toledo precio m2 salon epilare iasi mobilier scolar editura gunivas